tisdag 30 oktober 2012

11 årig flicka utan tågbiljett, slängs av - SJ blir syndabock

I Sverige har barn inga skyldigheter, utan bara rättigheter. Ett barn kan göra vad som helst, gråta lite  och sedan tycker alla synd om den lille. Barn kan aldrig göra fel, det är bara vuxna som kan handla fel i olika situationer med barn, aldrig det omvända.

Ett tydligt exempel på detta är historien om den 11 åriga flickan som saknade biljett på ett SJ tåg, och blev avslängd. Hon var "försvunnen" under natten, för att dagen efter, gråta ut i pressen tillsammans med sin syster som också var med under resan. Tågvärden försvarar sig med att flickan snarare såg ut som en 16-18 åring än som en 11 åring.

Den stackars tågvärden som bara gjorde sitt jobb, tillsammans SJ, utses direkt till syndabockar. Tågvärden blir en symbol för det kalla rasistiska landet Sverige som struntar i barn som far illa. Fy skämms dumma SJ säger alla i PK maffian. Så här får ni inte göra. Alla barn ska ha rätt att åka gratis på era tåg, ni har inte rätt att visa barnen att det får konsekvenser att inte ha gilltigt färdbevis!

Vad PK eliten inte vill se är att väldigt mycke i denna historia inte går ihop. Nema och hennes syster planerade att blåsa SJ, för att slippa betala för sina biljetter. Nema är inte den första och ej heller den sista som kommer att försöka låtsas vara yngre än hon är för att få en fördel. Egentligen har konduktören gjort rätt som slängt av denna 17 år.. förlåt jag menade 11 åriga flicka som tänkt åka gratis.

Varför ska barn inte behöva betala för sig? Vad ger det här för signaler till andra barn och ungdomar i Sverige? Jo att barn kan fuska med färsbevis, för att de är just barn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar